Fysioterapi

Jeg har fået lavet et fint behandlingsrum/træningslokale hjemme på Fur Landevej 110. Her tilbyder jeg behandling i form af fysioterapi, akupunktur, tapening, kompressionstøvler mm. Læs mere om de enkelte behandlingsformer længere nede på siden👇🏻. Du kan læse mere om mig her og se mit CV. Jeg tilbyder også personlig træning/vejledning.

Fysioterapi/øvelses vejledning: Har du en skade eller ondt i fødder, knæ, hofte, bækken, ryg, nakke, skulder mm. Det kan også være problemer med vejrtrækningen eller smerter i bindevævet. Så hjælper jeg dig med den rette behandling og øvelsesvejledning.

AkupunkturHar du hovedpine, smerter i nakke/skuldre/arme eller i ryggen & ned i benene, så kan akupunkturen ofte være en god, blid og effektiv behandling.

Kinesio Tapening: Denne elastiske tape kan hjælpe dig til at bevæge dig bedre og har en hurtig effekt. Det er derfor forskellige sportsudøvere ofte bruger denne slags tape. Den kan både hjælpe inaktive muskler til at arbejde bedre, men også nedsætte kraften i overaktive muskler alt efter hvilken teknik tapen lægges med. Tapen kan også bruges mod hævelser, ømme punkter og har en god effekt på bindevævet i flere lag pga elasticiteten.

Kompressionsstøvler: Recovery boots er nogle støvler med 4 kamre, som bliver pustet op med luft i en bestemt rækkefølge alt efter hvad og hvordan der skal behandles. Det er effektivt hvis du har dårligt blodomløb, hævelser i benene, ømme muskler efter træning mm. (Har det også til lænd og arm).

Den første gang: I Behandlingen tager jeg udgangspunkt i din historie. Så du giver mig et indblik i de problemer du oplever i og med kroppen. Jeg kigger også på din kropsholdning og undersøger dig og derudfra vurderer om der er sammenhæng med det du oplever og det jeg ser. Ud fra din historie og min undersøgelse,  danner jeg mig et indtryk af, hvad årsagen kan være til din problemstilling og sammen finder vi den behandling eller de øvelser, der kan give mening for dig, så du kan få en bedre kropsoplevelse.

Det får du: Det kan både være almindelig fysioterapeutisk behandling,  program med øvelser, som du kan lave hos mig eller derhjemme, men det kan også være råd og vejledning til hvordan du kan ændre dårlige vaner, arbejdstillinger mm i hverdagen eller små øvelser du let kan overskue i en travl hverdag enten på arbejdet eller derhjemme, som kan have en stor effekt forholdsvis hurtigt. Det kan også være en kombination.

Hvorfor vælge mig: Efter mange års erfaring med personlig træning og i mit arbejde som fysioterapeut siden 2008, har jeg hjulpet rigtig mange. Jeg kigger meget på helheden i kroppen, finder sammenhænge, som måske ikke alle ser ved at kigge på historikken, dit bindevæv mm. Derfor har jeg haft mange kunder, som tidligere har gået til andre fysioterapeuter, kiropraktorer, trænere mm uden at finde løsningen, men hvor jeg har kunnet hjælpe dem videre.

Jeg har mange kurser og forskellige uddannelser bag mig (se CV), men elsker at nørde og videreudvikle mig, så er fortsat løbende på kurser og tager nye uddannelser. Det der interesserer mig meget, som både læger og forskere også får øjnene mere og mere op for er, hvordan bindevævet i kroppen har stor indflydelse på vores bevægelser og smerter. Derudover arbejder jeg meget med åndedrættet, som har stor betydning for vores både fysiske og psykiske velbefindende. Én ting som jeg nørder og gør meget op i er hvordan fødderne har det og hvilken effekt det har på resten af kroppen. Du kan læse meget mere på fodenerroden.dk

Priser: 

Fysioterapi1. Konsultation (samtale og undersøgelse ca 30-45 min) 440 kr* 

Efterfølgende behandlinger (20-30 min) 275 kr*

Lang behandling: ca 30-40 min 367 kr

Akupunktur/tapening: Behandlingspris (se ovenfor) + 30kr

Kompression/recovery: 275 kr*

Hjemmebehandling: som lang behandling (se ovenfor) samt tillæg 100 kr* for udekørsel og km takst 3,44 kr pr km.

Betales via Mobile Pay eller bankoverførsel.

*Tilskud fra sygeforsikring “danmark” hvis du er medlem.

1. Konsultation giver 133 kr i tilskud.

Efterfølgende behandlinger giver 88 kr i tilskud.

Afstandstillæg giver 10 kr i tilskud.

Vil du vide mere eller aftale en tid kan jeg kontaktes på lib@lisbethbundgaard.dk eller 40279569 eller du kan booke en tid online.