Naturterapi

Naturterapi workshop d. 3/6, 22/7 eller 25/8 kl 18.45 – 21.15 ved Eskov Strandpark


På denne workshop vil du få et indblik i og opleve hvad naturterapi er.
Du har nok prøvet at gå en tur i skoven, ved stranden eller et andet naturskønt område og oplevet at det kan  give dig ro i sindet, få dig til at smile eller måske endda forarges. Naturen rummer meget Den  rummer både det stille vand, der klukker i vandkanten under en klar blå himmelen også stormen, der rusker op i bølgen under en kulsort himmel og regnen der siler ned. Det er ligesom os- den rummer mange forskellige sider – både en mild og en voldsom karakter og alt det derimellem. Den ydre natur vi befinder os i, afspejler på mange måde den indre natur i os (og omvendt) og vi kan spejle os selv, vores følelser, problemer, sorg og meget mere i de symboler vi ser, oplever og mærker i naturen.

På workshoppen vil du få muligheden for at åbne op for sanserne og se, opleve og mærke hvordan naturen kan assistere dig til at bearbejde en problemstilling, der lurer i din indre natur. Vi vil være en lille gruppe, men du vil arbejde på egen hånd, guidet og vejledt af naturterapeuten. Det vil blot værre en smagsprøve på, hvad naturterapi er og vi går derfor ikke i dybden med hver enkelt, som man vil gøre i en personlig naturterapeutisk session. Du kan derfor bare komme, være dig selv, lade naturen assistere og opleve hvad naturterapi handler om.

Prisen er 250 kr og kan betales kontant eller med mobilepay. Tilmelding senest 3 dage før til Naturterapeut Lisbeth Bundgaard på 40279569 eller lib@lisbethbundgaard.dk