Pilates Reformer


Pilates Reformer

Reformeren er en Pilatesmaskine, som Joseph udviklede dengang han levede og den ser stort set ud som på den tid. Reformeren er udstyret med fjedre af forskellige styrke, som kan gøre øvelserne enten sværre eller lettere. Det er også muligt at få mere støtte i form af en fodbar eller stropper til fødderne og hænderne. Det betyder at træningen kan foregå i lukkede kæder, hvilket kan gøre det nemmere for personer med sclerose, apopleksi, gigt og andre kroniske sygdomme, samt skulder -, hofteproblemer eller andre skavanker. Ved hjælp af fjedrene kan maskinen indstilles så den passer til den enkelte og der kan både trænes let, men også hårdt. Den er effektiv til udfordre både mobiliteten, stabiliteten og styrken.

foto(12)

Dette er en af de første Reformerer, som her er camoufleret som en divan, når man ikke skal træne i den. Billedet er taget, da jeg var på besøg på Balanced Body’s hovedsæde i Sacramento januar 2013

foto
Pilates Reformer uddanelsen

Jeg har uddannet nye instruktører i Pilates Reformeren siden 2013 via Den Intelligente Krop og Balance Body. Du kan se og høre mere om uddannelsen her.