Skovbad🍀


Datoer: Fredag d. 16/7 eller 13/8 kl 10-13.

Tilmeld dig her

Prøv et lækkert skovbad ved Knudeklinterne på Fur og nyd en luksus tapas fra Fur Bryghus. Det kan virkelig anbefales.

Skovbad handler om at bevæge sig ud i naturen og ved at stimulere sanserne, kan det skabe et bedre fysisk og mentalt helbred. Så bare rolig du bliver ikke våd med mindre du gerne vil ud og mærke vandet 😉

Det er ikke bare en gåtur i skoven eller ved stranden – det er en anden og mere sanselig måde at være tilstede i nuet i naturen – en form for mindfullness.

Vi bevæger os langsomt rundt imellem træerne, men også på de åbne områder ved klitterne og ved vandet. Giver os tid til at sætte alle sanserne i spil. Vi skal føle, lytte, se og smage, men også mærke kroppen ledsans – hvordan vi bevæger os.

Skovbad stammer fra Japan – shinrin-yoku – og forskningen viser at det hjælper på en del lidelser såsom: forhøjet blodtryk, stress, stofskiftet, hjerte-kar-systemet, depression, hukommelse og koncentration mm.

Du vil blive guidet af naturterapeut og fysioterapeut Lisbeth Bundgaard fra Naturlig Bevægelse. Hun vil guide dig sikkert og trygt igennem øvelser for kroppen, stillevandringen og sanseoplevelserne.

Danni, fra restauranten på Fur Bryghus, forkæler os med en luksus tapas med lokale råvarer, som vi kan nyde i det fri og virkelig give smagssansen en særlig oplevelse. Der kan tilkøbes en 1/2 l Fur Bryghus øl på flaske, et glas vin eller sodavand. Vand er med i prisen.

Senest tilmelding 3 dage.

Der kan bestales med mobilepay eller kontant ved fremmøde.

Obs Danni har frie tøjler til at sammensætte en lækker tapas ud fra sæsonens råvarer, så det ligner ikke nødvendigvis det på billedet.

Der er begrænsede pladser.

Tilmeld dig her.