SUP yoga/Pilates

Du kan komme og prøve på Fur Havn hver torsdag kl 16 eller 17 hele sommeren (til og med hele august).

Tilmeld dig her!

SUP yoga er en blanding af yoga og Pilates øvelser lavet på et Stand Up Paddle(SUP) board. Der er fokus på den dybe vejrtrækning, sansning, bevægelighed og stabilitet. Øvelserne er både i liggende, siddende, på knæ og stående, hvor tyngdepunktet langsomt løftes så balancen og musklerne indefra og ud udfordres.

Denne form for træning og bevægelse er for alle aldre. Jeg har haft børn på sommerskole med, forældre og børn og voksne, der gerne ville prøve.

Det er en fantastisk følelse at ligge på “en luftmadras” i vandet og mærke og høre vandet under sig, samt vind og vejr omkring, som alt sammen er med til at stimulere og berolige vores nervesystem.

Påklædningen kan være alt fra våddragt og redningsvest, træningstøj til badetøj. Det kan godt gøres uden at blive våd, det er altid ok at sige fra, når øvelserne bliver for udfordrende for dig.

SUP og platform er fra SURFmore og events er lavet i samarbejde med Fur Event. Der er undervisning i 45 min, men kom gerne i god tid, så vi er klar til at gå igang på klokkeslettet.

Du kan læse mere og tilmelde dig her!