Workshops

!! Datoer for nye workshops i 2020 !!

Alle workshops er fra kl 18.45-21.15. Prisen er 299 kr inkl kaffe/the og kage, samt en lille gave. Tilmelding senest 3 dage før på lib@lisbethbundgaard.dk. OBS der er begrænsede pladser, så vent ikke for længe. Workshoppen  foregår i Fursund Hallen Jungetvej 3 7870 Roslev.

15/1 Træk vejret bedre

På denne workshop vil du lære hvorfor vejrtrækningen er vigtig og hvordan den fungerer. Hvordan du kan skabe balance i kroppen både, fysisk, psykisk og kemisk vha din vejrtrækning. Der vil være lidt teori, men mest praktiske øvelser som er lige til at bruge i hverdagen og som vil give dig fornyet energi og bedre flow i både dit nervesystem, kredsløb og bevægeapperat. Læs mere om vejrtrækningen her.

22/1 Balance og Bindevæv mere info snarest

Balance kommer indefra og ud og der skal være balance mellem højre og venstre, for og bag, oppe og nede ligesom vores bindevæv. Bindevævet påvirkes af måden vi bevæger os på eller ikke. Der kan opstå knudepunkter, arvæv mm som skaber ubalance. Det er disse knudepunkter vi skal løsne op på workshoppen, så der kommer mere balance og symmetri i hele systemet, så vi bedre kan bevæge os frit og naturligt. Du kan læse mere om bindevævet her.

5/2 Foden er Roden mere info snarest (se evt fodenerroden.dk)

26/2 Hofte, lænd & bækken (se videoklip i bunden af siden)

4/3 Nakke & skuldre NY mere info snarest

Alle workshops er både teoretiske og praktiske så tag tøj på du kan bevæge dig i, men også så du kan holde varmen. Er du i tvivl om du kan deltage pga forskellige skavanker, så kontakt fysioterapeuten, som underviser (Lisbeth) på lib@lisbethbundgaard.dk.

 

Se lidt mere i dette videoklip, hvad lænd, bækken & hofter gemmer på

Det er muligt at booke en workshop efter Jeres behov og ønsker.

Kontakt Lisbeth på 40279569 eller lib@lisbethbundgaard.dk